Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account
Koloniale meubelen Hedi Meubelen

Woonwinkel Veghel

Hedi Meubelen is een landelijke woonwinkel in de regio Veghel. Wij bieden een zeer compleet assortiment ambachtelijk gemaakte meubels. Onder collectie vindt u het ruime aanbod producten die we momenteel verkopen. U vindt hier onder andere:

De producten zijn onder te verdelen naar landelijke-, koloniale- en industriële meubels. Daarnaast bieden wij sloophout– en teakhout meubels. Voor iedere meubel geldt een eigen verhaal. Onze producten zijn uniek en onderscheidend. Wij houden van krasjes, deukjes of andere verkleuringen. Alles wat opvalt is namelijk een stille getuige van een rijk verleden. Dat is waar Hedi Meubelen voor staat en uiteraard trots op is!

Inrichten van woningen

Voor iedere woonstijl biedt Hedi Meubelen een kwaliteit product. Wilt u graag eerst wooninspiratie op doen alvorens u overgaat tot aankoop? Of heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Neem contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom. Als woonwinkel in de regio Veghel zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van huizen. Onze ambachtelijk gemaakte meubels sluiten naadloos aan bij de wensen van onze klanten.

Op maandag is onze showroom uitsluitend beschikbaar op afspraak. Met een afspraak kunt u in alle rust het ruime assortiment bekijken en een weloverwogen keuze maken. Ook ontleent een afspraak in onze showroom zich perfect om uw wensen met betrekking tot het interieur kenbaar te maken. In een gesprek laten wij onze passie voor interieurs zien en nemen wij alle zorgen uit uw handen weg. Als landelijke woonwinkel in de regio Veghel hebben wij een ruime ervaring met het herinrichten van interieurs.

Vragen?

Neem contact met ons op indien u nog vragen heeft. Anders nodigen wij u graag uit in onze showroom om ons prachtige aanbod meubels te bekijken. Alvast tot ziens in dé woonwinkel van regio Veghel!