Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account

Trendy Industriële Meubelen

Nieuw binnen: de Match-collectie
Nieuw bij Hedi Meubelen is de Match-collectie. De meubels uit deze collectie worden voornamelijk geproduceerd met mooie authentieke materialen als staal en (oud) hout. Deze uitgebreide collectie bestaat uit onder andere boekenrekken, tv-dressoirs, hoge dressoirs, salontafels, lockerkasten, nachtkastjes en glaskasten.
De Match-collectie typeert zich door zijn trendy en stoere uitstraling en is helemaal van deze tijd. Kom zeker eens kijken naar de dressoirs, die in vele kleuren beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we leuke salontafelsetjes (in verschillende formaten), boekenrekken die ook zeer geschikt zijn voor decoratieve doeleinden en volledig metalen lockers, die ook perfect dienstdoen als opbergkast. Alle meubels zijn afkomstig uit India, en zijn naar eigen idee ontworpen. Alles uit deze collectie is direct uit voorraad leverbaar, en in onze winkel in Heeswijk-Dinther (op een paar minuutjes rijden van Veghel) voorzien we jullie indien gewenst graag van een kop koffie en (geheel vrijblijvend) advies. Uiteraard zijn we ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Trendy én goedkoop
Behalve stoer en trendy zijn de meubels ook zeer scherp geprijsd. Daarmee wil Hedi Meubelen ook een oplossing bieden aan onder meer starters op de huizenmarkt, die met een kleiner budget hun nieuwe woning toch mooi in willen richten. Wij bieden altijd de laagste prijzen omdat we de meubels zelf rechtstreeks importeren.
Staal wordt steeds populairder in de meubelbranche, bij Hedi houden we van oud hout. Hier is een combinatie in gezocht en zo is de Match-collectie tot stand gekomen. Metaal en hout worden op speelse wijze gecombineerd, en we kunnen gerust zeggen dat we trots zijn op deze industriële collectie. Graag nodigen we je uit om de Match-collectie te komen bekijken in onze grote showroom in Heeswijk-Dinther (nabij Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch). We hebben naast onze grote collectie industriële meubels ook een uitgebreide collectie landelijke (zit)meubels.