Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account
Sloophout meubels - Hedi Meubelen

Sloophout meubels

Bij Hedi vindt u ambachtelijke, eerlijke en handgemaakte meubels, allemaal gemaakt van gebruikt hout. Meubels met een verhaal geboren uit de traditie en cultuur van het land van herkomst. Eerlijk vakmanschap. Door de hedendaagse technologie is dit langzaam aan het verdwijnen. Met de aanschaf van één van onze meubelen, kiest u voor een kwaliteitsproduct met prachtige natuurlijke eigenschappen. Een kras, oneffenheid of gaatje zijn stille getuigen van een rijk verleden. Kies daarom voor sloophout meubels bij Hedi, wij adviseren u graag in uw keuze.

Sloophout meubelen uit Colombia

Onze eigen ontwerpen worden onder andere in Colombia vervaardigd. Wij werken daarvoor samen met vijf kleine Colombiaanse bedrijfjes, met in totaal ongeveer 50 medewerkers die permanent voor Hedi werken. Wij vinden het van groot belang dat de mensen die voor ons sloophout meubels maken, goed worden beloond voor hun werk. Eerlijk vakmanschap uit Colombia: onze trots, onze passie.

Heeft u enige vragen over onze producten? Of misschien de manier waarop wij werken? Schroom dan niet om contact op te nemen met Hedi. Wij laten u graag onze showroom zien, zodat u net als ons enthousiast raakt!