Landelijke meubels bij Hedi Meubelen

Voor een landelijke woonstijl ben je bij ons op het juiste adres. We hebben een groot aanbod aan landelijke houten meubels, variërend van tafels, tv meubels tot dressoirs, maar we hebben ook veel zitmeubelen in landelijke stijl. We geven graag advies om jouw landelijk droomhuis te creëren.

Een complete set landelijke meubels, ook op maat!

Voor een landelijk interieur kunt u terecht bij Hedi Meubelen. Hedi werkt al ruim 20 jaar met vakmensen in Colombia die gespecialiseerd zijn in het maken van landelijke meubelen. Hierin leveren we ook maatwerk. Dit betekent dat we volledig naar uw wens meubels kunnen produceren, u kunt zelf uw afmetingen bepalen, daarnaast kunt u ook zelf de kleurtinten van uw meubels kiezen en bepalen welke handgrepen u wenst op uw landelijk meubilair.

Wij zijn gespecialiseerd in advies geven voor het creëren van een brocante of landelijke woonstijl. We hebben meer dan 200 tafels op voorraad in onze showroom in Heeswijk-Dinther (Brabant), direct leverbaar, en in combinatie met landelijke eetkamerstoelen kunt u bij ons met landelijke meubels een complete set samenstellen voor uw ideale eetkamer. U kunt zowel in de winkel als online terecht voor persoonlijk advies.

De stijl van landelijke meubels

Meubels in landelijke stijl geven een warme kleur in uw huis. Alle meubels zijn gemaakt van oud hout, wat tussen de 80 en 100 jaar oud is. De natuurlijke effecten in het hout geven de meubels een landelijke stijl. Wij werken enkel met gerecycled hout, het hout wordt gewonnen uit oude huizen, of huizen die gesloopt worden. We geven op deze manier afvalhout een tweede leven. Er wordt gewerkt met verschillende houtsoorten die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Uniek landelijk meubilair

Landelijke meubels zijn herkenbaar aan warme kleuren en natuurlijke elementen. Ieder landelijke woonkamer heeft unieke meubels, doordat het is gevaardigd van oud hout. Iedere plank is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Hierdoor is geen een meubelstuk hetzelfde.
In onze showroom in Brabant helpen wij u graag verder in uw zoektocht naar landelijke meubelen. Zo hebben we tal van landelijke dressoirs en kasten in landelijke stijl. Mocht het er niet staan, kunnen we het altijd op maat laten maken. Ook hebben we vele landelijke bankstellen die goed gecombineerd kunnen worden met onze andere meubelen. Hopelijk tot snel in onze landelijke woonwinkel in Heeswijk-Dinther.

Landelijk wooninspiratie

We hebben door de jaren heen al veel landelijke woonkamers ingericht. Hierdoor kunnen we goed jouw wensen vertalen in de perfecte meubels. Ben je benieuwd naar voorbeeld, bezoek onze inspiratiepagina. Hier alvast wat voorbeelden van prachtige landelijke woonkamers.