Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account

Landelijk wonen is zo veel meer dan inrichten en meubelen. We call it a lifestyle! Het is de charme van wonen in landelijk sferen, het buiten naar binnen halen en de country style omarmen in het dagelijks leven. Bij Hedi meubelen helpen we je graag met het inrichten van de juiste sfeer en daarmee het landelijk wonen nog een stapje dichter bij te laten komen.

Landelijk wonen vertaald zich voor ons in het gebruiken van natuurlijke materialen. Een tafel van hout, een bank van leer en de accessoires van grove materialen uit de natuur.

landelijke meubels

landelijke meubels

Onze houten tafels zijn allemaal uitermate geschikt in een landelijk interieur. Ze zijn van 100% massief hardhout en hebben de stoere uitstraling die je voorstelt bij landelijk wonen. De landelijke eettafel is perfect in een gezinsleven, kan wel tegen een stootje en vraagt weinig onderhout. Dat is wat we bij landelijk wonen natuurlijk van groot belang vinden.

Ook typerend voor landelijk wonen is de aanwezigheid van een grote en stoere kast, van vroeger uit de jagerskast. Dit meubel is niet alleen super functioneel, maar ook maakt het je interieur in een handomdraai landelijk. De kasten uit onze collectie zijn perfect voor landelijk wonen en hebben de uitstraling die perfect in de landelijke stijl past.

De meubels van Hedi meubelen stralen landelijk wonen uit en staan ook voor duurzaamheid. Net als onze klanten houden we ook van de natuur en willen er graag zuinig mee om gaan. Alle meubelen worden gemaakt van gerecycled hardhout en passen daarmee extra in het huis van een echte natuurliefhebber.

Heb je ook zin om je interieur een landelijke boost te geven en het wonen op het platte land nog meer naar binnen te halen? Bezoek dan onze ruime showroom waar landelijk wonen bij uitstek aanwezig is en onze stylistes je perfect kunnen begeleiden met een landelijk interieur.

industriële meubels