Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account
Koloniale meubelen Hedi Meubelen

Meubels Uden

Indien u op zoek bent naar meubels in regio Uden helpt Hedi Meubelen u graag. Wij bieden een ruime showroom waar u uitstekend een bezoekje kunt afleggen voor wooninspiratie. Laat u zich inspireren door ambachtelijk gemaakte meubelen uit Colombia, gemaakt van hout wat een tweede leven heeft verkregen. De volgende woonstijlen onderscheiden wij:

In ons assortiment vindt u vele meubels. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan tafels, kasten, stoelen en banken. Daarnaast biedt Hedi Meubelen een ruim assortiment aan woonaccessoires. Deze unieke accessoires brengen uw interieur tot leven en laten de gezelligheid tot een hoogtepunt vloeien.

Sale

Onder sale vindt u diverse producten die momenteel in de aanbieding zijn. Kies uw oude sloophout kast of koop een nieuwe ronde eettafel, voor iedereen hebben wij iets dat volledig bij hem/haar past. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Of wilt u iets helemaal zelf laten ontwerpen? Ontwerp uw tafel op maat of neem contact op met Hedi Meubelen voor de mogelijkheden.

Over Hedi Meubelen

Onze meubelzaak vindt u in Heeswijk-Dinther, nabij Uden. Wij heten u graag welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Bij Hedi Meubelen staat de achtergrond van de producten centraal in combinatie met kwaliteit. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij de unieke uitstraling van Colombia gewaarborgd blijft. Zo is ieder product in ons assortiment uniek. Hier zijn wij zeer trots op!

Wilt u meer weten over Hedi Meubelen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op Instagram, Pinterest of Facebook. Zo verkrijgt u alvast een goed beeld van de vele producten die we aanbieden!