Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account
Landelijke meubelen Hedi

Meubels Schijndel

Gevestigd in Heeswijk-Dinther op de Laag Beugt 1A biedt Hedi een landelijke woonwinkel voor meubels in omgeving Schijndel. Wij vertellen graag ons verhaal, waarbij onderscheidenheid en uniekheid onze meubels kenmerken. Krassen, deuken of verkleuringen op de meubels, alle kenmerken zijn stille getuigen van een lang, rijk verleden. Wij geloven in het hergebruik van materialen. Het oude, doorleefde hout is op duurzame wijze gemaakt door vakmensen uit Colombia, waardoor wij alleen unieke meubels aanbieden. Het gehele assortiment aan meubels vindt u onder collectie.

Interieur

Wij begrijpen dat het creëren van de ideale leefomgeving belangrijk is om u zich volledig thuis te laten voelen. Het hebben van een prachtig huis is één ding, een interieur op maat een tweede. Laat u adviseren door dé expert op het gebied van interieurinrichting. Met een ongekende passie voor interieurs nemen wij de zorg voor uw totale interieur uit handen. Hedi Meubelen inspireert u graag voor het verkrijgen van wooninspiratie en interieur ideeën. Wij hebben veel ervaring op het gebied van herinrichten en nieuwbouw.

Showroom bezoeken

Indien u niet direct hét ideale product op onze website kunt vinden, raden wij aan om een bezoekje aan onze ruime showroom af te leggen. U kunt op alle dagen behalve zondag bij Hedi Meubelen terecht. Echter zijn wij op maandag alleen op afspraak open. Zo kunt u op een rustige, uitgebreide manier alle producten van Hedi Meubelen bekijken. Voor het maken van een afspraak kunt u het best contact opnemen per mail of telefoon. We plannen dan graag meteen een afspraak in zodat u snel uw gewenste meubel heeft.

Zoekt u dus dé woonwinkel voor meubels in de omgeving van Schijndel? Aarzel geen moment en kom direct langs. Onze specialisten helpen u met plezier bij de keuze van dé juiste meubelen. Hedi Meubelen: dé landelijke woonwinkel voor op maat gemaakte meubelen!