Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account
Koloniale meubelen Hedi Meubelen

Meubels Oss

Gevestigd in Heeswijk-Dinther biedt Hedi Meubelen prachtige meubels in de regio Oss. In onze showroom vindt u ambachtelijk gemaakte meubels met een eigen verhaal, passend bij verschillende woonstijlen. U kunt denken aan de volgende woonstijlen:

Bent u benieuwd hoe divers de ruime collectie van Hedi Meubelen is? Kijk verder onder collectie of kom langs in onze showroom. Met passie en zorg vinden we de meubels die voor u de juiste charme en authenticiteit uitstralen. Vindt u niet direct het juiste product voor uw interieur? Hedi Meubelen vaardigt graag een meubelstuk op maat voor u, volledig aan de hand van uw wensen.

Passie voor het interieur

Hedi Meubelen biedt meubels met een eigen verhaal. Met duurzaam ondernemen in acht maken we producten van gebruikt hout. Krasjes, deukjes of verkleuringen: ieder product uit de collectie kent zijn eigen verhaal en karakter. Wij verkrijgen plezier door samen te werken met ambachtelijke meubelmakers!

Behalve voor het kopen van authentieke meubels kunt u ook bij Hedi Meubelen terecht voor een interieuradvies. Indien gewenst nemen we de gehele zorg voor uw interieur uit handen. Door specialisatie in interieurinrichting én de ruime ervaring in herinrichten zijn wij dé aangewezen partner voor uw interieur.

Afspraak

Wilt u liever op uw gemak onze meubels bekijken? Neem contact op met Hedi Meubelen voor een afspraak. Wij hebben de maandagen gereserveerd voor afspraken, zodat onze bezoekers in alle rust de collectie kunnen bekijken. Op andere dagen kunt u ons gerust een bezoekje geven, we verwelkomen u graag!

Blijf op de hoogte van Hedi Meubelen en onze collectie via de sociale media. Hier plaatsen wij vaak alle nieuwtjes, foto’s en meer over onze organisatie. Hedi Meubelen: dé landelijke woonwinkel voor meubels in de regio Oss!