Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg ons
Koloniale meubelen Hedi Meubelen

Meubels Den Bosch

Hedi Meubelen kent een zeer uitgebreid aanbod aan ambachtelijk gemaakte meubelen. Al onze meubelen kennen ieder een uniek, eigen verhaal. Volledig op duurzame wijze met de hand gemaakt door vakmensen in Colombia bieden wij meubelen aan van oud, doorleefd hout. Benieuwd of wij iets aanbieden passend bij uw wensen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Wij zijn dé specialist voor al uw wensen met betrekking tot meubelen in de omgeving van Den Bosch.

Diverse woonstijlen

Wij onderscheiden diverse woonstijlen met onze meubelen. Zo kunt u bij Hedi Meubelen terecht voor de volgende stijlen:

Bekijk het ruime assortiment onder collectie en laat u zich verrassen door het warme aanbod. Indien u liever bijvoorbeeld een tafel op maat wilt laten realiseren, bieden wij hiervoor uitstekende mogelijkheden. In slechts drie stappen verkrijgt u een tafel volledig passend bij uw wensen. Zo weet u altijd of het op maat gemaakte product perfect past bij uw interieur. Kies als eerst een tafelblad naar keuze, vervolgens het formaat dat u wilt en tot slot een onderstel. Gemakkelijk en snel uw tafel op maat bestellen, Hedi Meubelen maakt dit mogelijk!

Hét verhaal van Hedi

Wilt u graag meer te weten komen over Hedi Meubelen, ons verhaal leren kennen of informatie over onze producten? Schroom dan niet om snel contact op te nemen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droominterieur. Ook wanneer u zich wilt laten inspireren voor uw interieur, nodigen we u graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. In onze ruime showroom in Heeswijk-Dinther heeft u direct inzichtelijk wat het best bij u thuis past. Hedi Meubelen: dé landelijke woonwinkel in de omgeving van Den Bosch met op maat gemaakte meubelen.