Meubelen Veghel

Hedi meubelen is de meest sfeervolle woonwinkel in Veghel en omgeving. Van schitterende landelijke boerderijen tot gave nieuwbouw wijken passen in de sfeer van Hedi meubelen en vinden we een uitdaging om in te richten. Het centrum van Veghel is slechts op 6 kilometer van onze winkel en we hebben een ruime parkeerplaats recht voor de deur. Woon je in Veghel en wil je graag meubelen shoppen in je eigen omgeving dan is een bezoekje aan onze ruime showroom zeker de moeite waard. Hedi meubelen is 5000 m2 woongenot met een ruim aanbod stoelen, banken, tafels en kasten. We vinden het fijn klanten persoonlijk en eerlijk te helpen en leveren bijna alles direct uit voorraad. Omdat Veghel maar een steenworp afstand is bezorgen we een aankoop met onze eigen bezorgservice gratis aan huis.

Wist je dat het ook mogelijk is om bij Hedi meubelen op afspraak te winkelen? Raak je verdwaald tussen al dat moois en lijkt het onmogelijk om in te beelden hoe dat thuis zou kunnen staan, kies dan voor een winkel afspraak. Vanuit Veghel ben je slechts in 15 minuten bij Hedi meubelen en staat een stylisten met jaren lange ervaring voor je klaar. Kom je liever vrijblijvend kijken, dat kan natuurlijk ook! De winkel is woensdag t/m zaterdag geopend en naast een ruim aanbod meubelen staat ook de koffie altijd klaar.

Bij Hedi meubelen bieden we naast een ruim aanbod eigen import ook toonaangevende merken zitmeubilair met oneindig veel mogelijkheden. Merken als Haveco, Passe-partout en het Anker zijn ruim vertegenwoordigd in onze winkel en met een vakkundig verkoopteam kunnen we alles uitleggen over de vele mogelijkheden. Een bank kan bijvoorbeeld in stof staan, maar zou jij liever leer willen dan is dit bijna altijd mogelijk. Ook kijken we graag mee naar mooie combinaties en adviseren en inspireren we je graag.

Ben jij in Veghel komen wonen, ga je verhuizen, verbouwen of ben je gewoon klaar voor een nieuwe inrichting vergeet een bezoekje aan Hedi meubelen dan zeker niet. We zitten gelegen op Laag Beugt 1a in Heeswijk-Dinther en hebben het meest unieke aanbod van heel de omgeving.