Maxfurn

Een snelle meubelleverancier met continue wisselende collecties is het Udense Maxfurn. Al sinds 1986 is de fabriek actief en ontwikkelen zij meubelen voor de hele Europese markt. Door continue de trends te volgen en actief te blijven zijn de collecties snel en helemaal van deze tijd. Maxfurn heeft een eigen fabriek binnen Europa en heeft hier mee de productie volledig in eigen beheer, zo blijven de prijzen extra aantrekkelijk.

 

Maxfurn bij Hedi

Bij Hedi meubelen bieden we een ruime collectie zitmeubilair aan van Maxfurn, dit zijn onze prijs snoepjes. Zoek je een leuke stoel met aantrekkelijke prijs in een eigentijds jasje, dan is de kans groot dat je op Maxfurn uitkomt. De stoelen en banken staan schitterend aan onze houten eettafels en passen daarmee perfect in een Hedi interieur.

De samenwerking tussen Maxfurn en Hedi kent een lange geschiedenis met gelukkig enkel positieve ervaringen. De prijs-kwaliteitsverhouding is perfect, de prijzen blijven fijn en met de laatste trends zorgt Mafurn voor een mooi product. Heb je een leuke stoel van Maxfurn op het oog? Bezoek onze showroom en laat je adviseren door een van onze verkoopspecialisten.

 

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen bieden we een totale woonbeleving met eindeloos veel inspiratie. Bij Hedi meubelen staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel, we geven de klanten graag een warm gevoel en eerlijk advies. Met onze eigen werkplaats waar veel mogelijk is en bezorg service van het huis, zorgen we voor een totale en fijne shop beleving. Bezoek onze ruime winkel in Heeswijk-Dinther voor een inspirerende interieurbeleving.