Passie, liefde en pure ambacht

Dat is de pakkende slogan voor het mooie Nederlandse familiebedrijf Inno zitmeubelen. Mensen met passie voor het meubelvak en oog voor details komen samen in het fijne bedrijf. De kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar omdat het oog ook wat wil gaat een bank of fauteuil ook niet snel vervelen. Inno zitmeubelen volgt graag de laatste trends, maar laat zich zoals ze zelf zeggen er niet door leiden. Het is tenslotte belangrijk dat de aankoop van een bank jaren later nog steeds goed in het interieur past.

 

Made in Holland

Wat Inno zitmeubelen uniek maakt is de dat de productie van een bank voor 100% op Nederlandse bodem is. Niet alleen is hiermee de kwaliteit gewaarborgd, ook is snel schakelen mogelijk. Bij Inno zitmeubelen is het exclusief mogelijk een bank volledig op maat te laten maken. Dat wil zeggen in maten, maar ook het comfort van een zitting of de hoogte van de bank zijn naar wens aan te passen.

 

Inno zitmeubelen bij Hedi 

Bij Hedi meubelen zijn we trots op de samenwerking die we met Inno hebben opgebouwd. Heeft een klant specifieke wensen zoals een boven gemiddelde hoge bank, een extra harde zitting of een speciaal op maat gemaakt model, dan is dat mogelijk. We schakelen snel en kunnen naar ieders wens een bank laten maken.

 

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen in Heeswijk-Dinther bieden we een ruim assortiment hoogwaardig zitmeubilair aan. We staan garant voor kwaliteit, maar volgen ook graag de laatste trends, deze combinatie maakt Hedi meubelen uniek. De combinatie van kwaliteit zitmeubelen met onze eigen import houten meubelen geven een unieke woonbeleving. Ben jij liefhebber van de landelijke sfeer, laat je dan verrassen door de mooiste showroom van heel Noord-Brabant.