India

De inkoop van onze meubelen stopt niet aan de landsgrenzen en daarmee brengen we internationale allure aan onze collectie. Onze voorliefde voor Azië gaat ver terug en brengt ons momenteel in India. Hier vinden we de mooiste meubelen met oude elementen en unieke details, dit kan variëren van Indiaanse symbolen tot ambachtelijk houtsnijwerk. De meubelen vertellen allemaal hun eigen rijke verhaal en zijn stuk voor stuk uniek. Houdt er rekening mee dat in dit geval op ook echt op is, van het meubel bestaat er geen tweede.

India bij Hedi

Onze India collectie is altijd up to date en blijft veranderen. Doordat we zelf rechtstreeks uit Jodhpur importeren is er veel voorraad en keus. Ook zorgt dit ervoor dat we onze prijzen scherp kunnen houden. In onze winkel zorgen we voor eindeloos veel inspiratie, maar daarnaast hebben we nog een magazijn met directe voorraad, staat hier een leuk kastje tussen dan heeft u de mogelijkheid deze direct mee te nemen, of te laten brengen door onze eigen bezorgservice.

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen is directe import uit andere culturen niet nieuw en zijn we daarmee onderscheidend. De collectie blijft altijd scherp in prijs, voorraad in overvloed en geen levertijden. De unieke tripjes naar het buitenland zijn natuurlijk een feestje voor ons inkoop team, maar zorgen ook voor een belangrijk onderscheid. Alleen zo kunnen we toezien op arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Ben jij ook benieuwd naar onze parels uit India? Bezoek onze winkel in Heeswijk-Dinther en laat je verrassen door de unieke uitstraling en bijzondere combinaties. Ons team van stylistes staat altijd klaar om persoonlijk advies te geven.