Het Anker

Nederlandse stijl, internationale allure! Dat is de life quote van meubelfabriek het Anker en wat ons betreft een schot in de roos. Met een eigen design team, leer bewerking en meubelfabriek is het Anker een schitterende leverancier waar wij al jaren graag mee samenwerken. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en de modellen blijven ons verrassen. Het Anker staat voor kwaliteit, design en betaalbaarheid, precies wat wij ook  van belang vinden voor een goed zitmeubel.

 

Specialist in leer

Leer is een van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een eigen uitstraling aan een zitmeubel. Elk verwerkte leerstuk is namelijk uniek en geeft een meubel een unieke uitstraling. Het leer van het Anker komt uitsluitend van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Kwaliteit verloochent zich niet. Dat zie, ruik en voel je!

 

Het Anker bij Hedi

Een samenwerking die wij al jarenlang koesteren is die met het Anker. We zijn er trots op hun schitterende collecties in onze showroom te presenteren en verkopen een artikel dan ook met vertrouwen. We weten namelijk zeker dat de klant een mooie kwaliteit en tijdloos design koopt. Bij Hedi meubelen vind je een ruime collectie en helpen we je graag aan een persoonlijk advies voor het perfect zitmeubel.

 

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen wordt je verrast door een ruime collectie meubelen in een unieke sfeer. De combinatie van hoogwaardige zitmeubelen en onze schitterende houten collectie zorgt voor een warm en uniek geheel. We vinden persoonlijke aandacht voor iedere klant belangrijk en hebben service hoog in het vaandel staan. Bezoek onze showroom en laat je inspireren.