HE design

Je eigen smaak, je eigen meubel. Dat is waar HE voor staat. Iedereen is immers anders en daarom zijn de meubel keuzes ook per persoon verschillend. HE-Design biedt zitmeubelen aan naar ieders persoonlijke wens en kan zowel met stoffen als comfort sturen waar jij dat wilt. HE design is een Tilburgs bedrijf met eigen meubelfabriek, hierdoor is schakelen eenvoudig mogelijk. Kies je voor een meubel van HE dan ga je voor een degelijke kwaliteit met oneindig veel mogelijkheden.

 

HE design bij Hedi

Bij Hedi meubelen bieden we een ruime collectie fauteuils en eetkamerstoelen van HE design aan en helpen we de klanten graag aan het perfecte zitmeubel. Wij zijn trots op de samenwerking en erg tevreden over de perfecte kwaliteit. Vele huiskamers hebben we al mogen voorzien van een HE zitmeubel, en we kunnen wel stellen dat ze klachtenvrij uitgeleverd worden. Naast dat we de stoelen van HE met onze houten eettafels sfeervol presenteren kunnen we de klant ook goed helpen met veel productkennis. Het zitcomfort en wensen zijn bespreekbaar zodat het echt jouw meubel wordt.

 

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen bieden we een ruime mix van trendy en tijdloze producten aan. We vinden het belangrijk dat kwaliteit gewaarborgd wordt, maar toch betaalbaar blijft. Onze showroom van ruim 5000 m2 is uniek, inspirerend en eigentijds. Bij Hedi meubelen is het mogelijk artikelen uit de winkel te kopen waardoor er geen levertijd is, maar ook is het mogelijk artikelen op maat of met speciale wensen te laten maken. Bij Hedi meubelen staat persoonlijke aandacht voorop en geven we klanten graag de totale woonbeleving mee.