Easy Sofa

Easy sofa is een bedrijf met passie voor zitmeubelen en design, dit kenmerkt zich in de beste materialen en eigentijdse ontwerpen. Ontwerpers laten zich inspireren door fashion, industrial design en lifestyle, dat in combinatie met het gebruik van kwaliteit zorgt voor een zitmeubel waar we gelukkig van worden. Easy Sofa heeft een atelier met eigen ontwerpteam in Nederland, maar van internationale allure. Niet vreemd dat de zitmeubelen wereldwijd verkocht worden.

 

Easy sofa bij Hedi

Easy Sofa is een leverancier waar we trots op zijn omdat ze naast eigentijdse modellen er ook voor kunnen zorgen dat ze binnen ieders budget blijven. De banken hebben een luxe uitstraling, zijn van een goede kwaliteit en hebben nog steeds een fijn prijsje. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen om een fraaie bank in huis te plaatsen en zo de zithoek fraai aan te kleden. Wil jij je ook laten informeren over de mogelijkheden, de modellen die we hebben in het echt bekijken of even ‘proefzitten’? Bezoek dan onze ruime showroom en laat je verrassen.

 

Hedi meubelen

Ben jij liefhebber van landelijk wonen en originele meubelen? Laat je dan verrassen door onze inspirerende winkel met unieke meubelen. De banken en fauteuils worden gesierd met schitterende houten kasten, tafels en dressoirs. Hierdoor bieden we bij Hedi het complete aanbod en kunnen bezoekers totaal geïnspireerd worden. Hedi meubelen is een kleinschalig familiebedrijf met aandacht voor iedere klant. Doordat we onze klanten persoonlijk kennen, maar ook de inkoop en styling zelf verzorgen weten we zeker dat we iedereen van een goed advies kunnen voorzien. Wij denken graag mee en helpen persoonlijk.