Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg onsMijn account

Duurzaam wonen is een trend waar wij bij Hedi meubelen ook niet omheen kunnen. Het wonen met liefde voor onze planeet en milieu bewuste keuzes is de toekomst waar we niet omheen kunnen. Bij Hedi meubelen weten we niet beter dan gebruik maken van hergebruikt hout, niet alleen vinden we dit milieu vriendelijker, ook houden we van de geleefde uitstraling. Duurzaam wonen is anno 2021 niet meer weg te denken en een fijne manier om bij te dragen aan een beter mileu.

Onze meubelen hebben allemaal een eigen en uniek karakter, dit komt door de verwerking van oude planken. Een noest, een schram, een deuk of een ruig stuk geeft het meubel een eigen uitstraling. Het is de grootste reden dat wij bij Hedi meubelen gevallen zijn voor het gebruiken van gerecycled hout. Vooral in onze eettafels wordt veel gebuik gemaakt van de doorleefde planken, een schram of litteken zien wij als schoonheid, ze getuigen van een rijk verleden. Het hout wat verwerkt wordt in onze meubels komt veelal uit gesloopte gebouwen zoals huizen en theaters. De planken worden zorgvuldig geslecteerd, opgeknapt en gebruikt voor een meubel.

Extra fijn is het wel dat deze keus ook het duurzaam wonen compleet maakt. De duurzame bijdragen aan het interieur vinden wij bij Hedi meubelen een belangrijke toevoeging, eentje die ook steeds groter en meer impact krijgt. Het duurzaam leven krijgt een steeds belangrijkere stempel in onze maatschappij en we maken massaal steeds bewuster onze keuzes hierin.

Een aankoop bij Hedi meubelen wil dus zeggen dat het meubel van hergebruikt hout is en hiermee blijven onze mooie oerwouden/bossen/jungle in tact. Met deze duurzame keus heb je niet alleen een super mooi meubel, maar zal je er ook met een goed gevoel van kunnen genieten. Het voelt toch een stuk fijner om met zo iets makkelijks en moois een inimini bijdragen te leveren aan een groter geheel.

Wil je ook graag onze opties voor een duurzaam interieur bekijken? Bij onze winkel in Heeswijk-Dinther hebben we een ruime collectie en vertellen we graag over het proces van onze meubelen en de duurzame bijdragen die wij hier aan toevoegen. Het voelen, zien en ruiken van het hout zullen het gevoel van duurzaam extra versterken en het gevoel van deze bewuste keuzes nog mooier maken. In onze winkel adem je de liefde en voel je onze passie voor hergebruikt hout.

 

Duurzaam wonen www.hedimeubelen.nl

Duurzaam wonen www.hedimeubelen.nl