DS meubel

Een van onze vaste leveranciers in zitmeubilair is de ambachtelijke meubelfabriek DS Meubel. DS heeft een eigen meubelfabriek in Beneden-Leeuwen waar de mooie kwaliteitsmeubelen tot stand komen, doordat het in Nederland gemaakt wordt is er veel mogelijk en kunnen we makkelijk communiceren. De keuze uit stoffen is oneindig en de ontwerpen van DS meubel zijn altijd van deze tijd. De fauteuils of stoelen passen in een moderne, maar ook klassieke inrichting.

Chill-line

Chill-line is een exclusief merk ontwikkeld door de meubelfabriek DS-meubel. De Chill-line bestaat uit comfortabele fauteuils in stoer afgewerkte stoffen. Dit geeft een unieke en eigen uitstraling die perfect in een hedendaags interieur thuis past.

De fauteuils van Chill-Line worden gemaakt in de fabriek van DS meubel, deze staat in Beneden-Leeuwen. Dat wil automatisch zeggen dat de meubels 100% Nederlands zijn. Doordat we direct kunnen communiceren met de makers blijven de lijntjes kort en is er veel mogelijk.

DS meubel bij Hedi

Bij Hedi meubelen hebben we een ruime collectie van DS en specifiek de Chill-Line. Met aandacht stellen we een uitgebreide en rijke collectie samen. We vinden het belangrijk dat we een ruime keus hebben, goed beeld en de vele mogelijkheden kunnen laten zien. Bezoek onze winkel in Heeswijk-Dinther voor inspiratie en persoonlijk advies.