Colombia

Met jarenlange import ervaring en een voorliefde voor Zuid-Amerika is Hedi meubelen maar liefst 25 jaar geleden in Colombia terecht gekomen. Het mooie gerecyclede hout en de unieke ambacht van deze mensen zorgde voor een sprong in het diepe. Evert en Sjanet besloten een container meubelen te kopen en zo is een jarenlange en bijzondere samenwerking geboren.

Colombia bij Hedi meubelen

Hedi meubelen is de enige woonwinkel in heel de Benelux die rechtstreeks importeren  uit Colombia en bieden hiermee een onderscheidende collectie aan. De samenwerking met de kleinschalige meubelfabriekjes is bijzonder en brengt werkgelegenheid waar het hard nodig is. We hebben rechtstreeks app contact met de meubelmakers en kunnen hele specifieke wensen van de klant bespreken. Wilt u een meubel op maat, dan is het mogelijk dit bij Hedi meubelen te bestellen, wij laten de meubelmakers in Colombia van uw wensen wat moois maken en zorgen zo voor unieke en onderscheidende meubelen.

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen bieden we een ruime collectie meubelen uit Colombia aan. We zijn trots op onze jarenlange samenwerking en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze collectie uit Colombia is altijd up to date en naast maatwerk is het ook mogelijk om uit onze voorraad een mooi meubel te winkelen. Bezoek Hedi meubelen in Heeswijk-Dinther en laat je inspireren door onze unieke winkel met schitterende combinaties.