By Boo

hip en trendy By Boo

Wil jij graag je interieur stylen volgens de laatste trends en voor fijne prijsjes gave accessoires shoppen? Dan past By Boo helemaal bij jou! Het Nederlandse merk heeft gevoel voor trends en creëren met smaak een eigentijdse collectie. Met eigen productielijnen wereldwijd blijven ook de prijzen van By Boo fijn voor iedereen en kun je met een beperkt budget je interieur een super gave twist geven.

 

By Boo bij Hedi

Bij Hedi meubelen zijn we vooral groot liefhebber van de leuke accessoires van By Boo. Deze halen onze meubelen helemaal op en zorgen ervoor dat we iedere hoek een hippe twist kunnen geven. De meubelen en accessoires van By Boo vernieuwen met grote regelmaat en wij zorgen dat de nieuwste collectie in onze winkel te koop is. Om de klant van de optimale inspiratie te voorzien zorgen we ervoor dat alles leuk en met een vleugje Hedi gestyled wordt. De collectie van By Boo is direct uit de winkel te shoppen en uit voorraad leverbaar. Zie je een gave lamp, dan halen we hem direct van het plafond en een carpet mag uit de winkel meegenomen worden.

 

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen bieden we een ruime collectie meubelen en accessoires aan. We zorgen voor een gemêleerde mix van trendy, tijdloos, betaalbaar en exclusief. Onze kracht zit hem in de persoonlijke aandacht waarmee iedere klant geholpen wordt en het unieke gevoel voor stijl. Een deel van onze collectie zijn eigen ontwerpen die we direct importeren en een ander deel bestaat uit toonaangevende merken. Wil jij unieke wooninspiratie opdoen? Bezoek dan onze schitterende winkel en laat je verrassen.