Een merk van Nederlandse bodem met stijlvolle modellen en een hoogwaardige kwaliteit is het label Bocx. De modellen komen in hun eigen atelier tot stand en ook de stoffen zijn exclusief naar eigen ontwerp. De banken van Bocx zijn daarmee niet alleen van rijke kwaliteit, maar ook super erg stijlvol en exclusief. De banken van Bocx hebben stuk voor stuk een luxe uitstraling en passen perfect in een hedendaags interieur.

De meubelen van Bocx zijn klassiek, maar hebben toch een hip randje. Dit is een unieke formule die er voor zorgt dat een aankoop niet snel gaat vervelen. Ook zijn de meubelen geschikt voor ieder interieur en staan ze hip voor iedere leeftijd.

Bocx bij Hedi

Bij Hedi meubelen hebben we Bocx al jaren als vaste leverancier. De fauteuils en banken voor ons door en door bekend waardoor we de collectie goed kennen en klanten van persoonlijk advies kunnen voorzien. Bij Hedi bieden we een ruime collectie Bocx fauteuils, banken en eetkamerstoelen aanbieden, maar is ook een optie buiten ons vaste assortiment meubelen van Bocx te bestellen.

Bezoek onze inspirerende showroom voor een ruime collectie zitmeubelen waarin ook dit gave merk goed vertegenwoordigt is. We zijn trots op deze mooie samenwerking en wanneer een model van Bocx naar de klant toe gaat weten we ook zeker dat we ware kwaliteit afleveren.

Hedi

Onze winkel is inspirerend en uniek voor de liefhebber van landelijk wonen. Met onze eigen import en bijzondere modellen zorgen we voor woonbeleving van niveau. WE bieden ook zitmeubilair van Haveco, Passe partout, Het Anker, Kartell en HE design. Alles met de service die je van Hedi gewend bent. Zo helpen we klanten altijd persoonlijk en met aandacht, bezorgen we meubelen zonder kosten thuis en is een aanbetaling niet nodig. Bezoek onze gezellige winkel en laat je verrassen door al het moois.