Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg ons
Landelijke meubelen Hedi

Landelijke meubelen

Indien u op zoek bent naar meubelen kunt u uitstekend bij ons terecht. Hedi Meubelen heeft als landelijke woonwinkel een zeer compleet assortiment, zo bieden wij onder andere landelijke meubelen aan. Deze prachtige meubelen geven een warme sfeer aan uw interieur, u voelt zich ongetwijfeld direct thuis. Bovendien kennen ze een robuuste, klassieke en natuurlijke uitstraling.

Bij aankoop van één van onze landelijke meubelen kiest u voor een kwaliteitsproduct met prachtige natuurlijke eigenschappen. Onze meubelen zijn met passie en zorg gemaakt door onze vakmensen in Colombia. Wij maken gebruiken van gerecycled hout afkomstig uit huizen die gesloopt zijn. Tijdens dit proces vindt er een zorgvuldige selectie plaats, waarna het hout hergebruikt wordt voor het maken van onze meubelen. Hiermee krijgt het hout als het ware een tweede leven en wordt verdere ontbossing tegengegaan.

Daarnaast zorgt gebruikt hout ervoor dat uw omgeving een andere sfeer krijgt. U verkrijgt namelijk meer authenticiteit en charme. Na productie worden de landelijke meubelen professioneel afgewerkt met natuurlijke producten. Door hergebruik wordt het gevaar van scheuren bovendien tot een minimum beperkt. U krijgt met landelijke meubelen van hout een meubelstuk, waarbij ieder gedeelte een unieke uitstraling heeft.

Landelijke meubels outlet en meer

In de showroom van Hedi Meubelen vindt u een ruime collectie landelijke meubels en kunt u zelf het aanbod bekijken. Een voorbeeld uit onze collectie zijn de buffetkasten in wit of grijs. Onze totale meubelcollectie biedt meer dan genoeg landelijke meubels die perfect in deze stijl passen.

Overtuigd van de meubelen die wij aanbieden? Kom liever vandaag dan morgen een bezoekje brengen aan onze ruime showroom. Wilt u graag op afspraak een keertje langskomen? Geen probleem, neem daarvoor contact met ons op. Wij adviseren en helpen u graag verder bij uw keuze!