Laag Beugt 1a, Heeswijk-Dintheropeningstijdenvolg ons
Koloniale meubelen Hedi Meubelen

Koloniale meubelen

Bent u op zoek naar prachtige meubelen voor in de huiskamer of in een andere kamer? In onze prachtige, uitgebreide collectie vindt u koloniale meubelen gemaakt door vakmensen. Ieder meubel kan door ons op maat gemaakt worden, zonder dat er sprake is van een meerprijs. De koloniale meubelen zijn in veel verschillende afwerkingen verkrijgbaar. U kunt dan denken aan strak, doorleefd, geborsteld, rustiek en extra rustiek. Kortom: voor ieder wat moois dat volledig bij hem/haar past.

Kwaliteitsproduct

Bij aankoop van één van onze koloniale meubelen kiest u voor een kwaliteitsproduct met prachtige natuurlijke eigenschappen. Onze kwaliteitsproducten zijn met zorg en passie gemaakt door onze vakmensen in Colombia. Al het hout is gerecycled hardhout, dat voornamelijk komt uit huizen die gesloopt zijn. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van de meubelen. Hiermee krijgt het een tweede leven en wordt verdere ontbossing dus voorkomen. Bovendien draagt het gebruik van dit hout bij tot meer authenticiteit en charme. Vervolgens worden na productie de meubelen professioneel afgewerkt met natuurlijke producten. Door het hergebruik van hout wordt het gevaar van scheuren tot een minimum beperkt. Het hout blijft natuurlijk levend materiaal, waardoor elk stuk een unieke uitstraling behoudt.

Maatwerk

Onze eigen ontwerpen worden onder andere in Colombia vervaardigd. Wij werken samen met vijf kleine Colombiaanse bedrijfjes, met in totaal ongeveer 50 medewerkers die permanent voor Hedi koloniale meubelen maken. Wij vinden het van groot belang dat de mensen die voor ons koloniale meubelen maken, goed worden beloond voor hun werk. Eerlijk vakmanschap uit Colombia: onze trots, onze passie. Daar staan we voor en dit zullen we uitstralen naar u toe.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Met echte professionals verkrijgt u meubelen die u altijd al gewenst heeft!